Hae tästä blogista

maanantai 15. helmikuuta 2021

Täystyöllistetty työtön

Kuten aiemmin kerroin postauksessani "työhaastattelu raskaana", olen hakenut töihin. Uskon, että erilaisista luonneanalyyseistä ja testeistä on oikeasti hyötyä rekrytoinnissa. Läpikäymässäni rekryprosessissa on ollut yksi kotikoneella tehtävä luonneanalyysi ja nyt olen menossa yksilöarviointiin.

Toivottavasti saan sieltä itsellenikin yhteenvedon, on ainakin hyvin, hyvin paljon ennakkotehtäviä tehtävänä, joten odotan analyysinkin olevan kattava. Tänään täytin kaikki lomakkeet ja vastailin kysymyksiin, siinä meni aikaa monta tuntia. Jäljelle jäi vielä yksi parin tunnin tehtävä, mikä pitää tehdä yhteen menoon.

Kävin ennakkotehtävien välissä neuvolassa ja sain raskaustodistuksen. Tilasin HETI äitiyspakkauksen! 😂

Vanhimman oikomiskoje kuulemma pistää ikeneen eikä sitä voi enää pitää. Soitin hammaslääkäriin ja huomisaamuna vien lapsen kojeineen päivineen oikomislääkärille. Sitten ajelen kotiin ja teen vielä jäljellä olevan, noin kaksi tuntia kestävän kyselyn ennakkotehtävänä ja palautan tänään tekemäni lomakkeet. 

Vielä pakkaamaan ja pankkiin. Olen auttanut miestäni tämän oman yrityksen perustamisessa ja nyt on vuorossa tilinavaus. Ensin laadimme liiketoimintasuunnitelman ja kahden ensimmäisen toimintavuoden laskelmat sen perusteella, mitä mieheni kertoi. Autoin starttirahan hakemisessa. Viime viikolla tuli myöntävä päätös starttirahasta ja sitten kirjailimme perustamisilmoituksen. Sen jälkeen soitin entiselle kollegalleni, joka on nykyisin osakkaana tilitoimistossa. Hän otti kopin kirjanpito- ja laskutusasioissa. 

Tänään tuli päätös, että yritys on rekisteröity. Jee! 

Laiton viestiä toiselle ex-kollegalle ja hän avaa yritykselle tilin jo heti huomenna. 💰 Laadimme hallituksen pöytäkirjan, lähetin sen jo ennakkoon ja huomenna ennen Helsinkiin lähtöä kipaisen aviomieheni tukena pankissa. Siitä hyppään autoon ja kiidän Radissoniin. Keskiviikon testien jälkeen ajattelin palkita itseni reissulla Helsingin Outlettiin kotimatkalla. 🤩😍

Torstaina pitäisi tehdä edunsaajailmoitus kaupparekisteriin ja luoda yritykselle sähköpostiosoite, Facebook-sivusto sekä puhelinnumero.

Perjantaina on vuorossa kirjanpidosta teams-palaveri.

Voisin sanoa, että tässä on nyt nenänsä onnistunut työntämään niin moneen mukaan, että kalenteri on kovassa käytössä.

Työttömillä ei ole muuta kun aikaa, ne sano. Työttömänä on tylsää, ne sano... 😂

1 kommentti:

  1. Onnea uudelle yritykselle! Kuulostaa siltä, että olet todellinen jokapaikanhöylä. Vaan on kyllä hienoa, että tuttava on tilitoimiston osakas. Sellainen on valtavan iso etu yrityksen perustamisessa ja pyörittämisessä. Sisareni mies on juuri perustamassa yritystä, mutta ei hänellä ole noin laajaa tukiverkostoa. Onneksi hän näyttää löytäneen sentään luotettavan tilitoimiston.
    https://www.yrityssilta.fi/

    VastaaPoista

35+2 äitiyslomalainen!

Jumalattomat liitoskivut veivät minut aivan toimintakyvyttömäksi kolmisen viikkoa sitten. En voinut seistä, en kävellä enkä lopulta edes ist...