Hae tästä blogista

maanantai 1. helmikuuta 2021

Kirppishirmun vinkit

Kerroinhan, että rakastan shoppailua? 😅 Käyn todella, TODELLA paljon kirppareilla ja teen sieltä jos jonkinlaisia löytöjä. 

Tänään tyttäreni halusi Conversen collegehousut. Ne maksoivat 1,50e, koska olivat niin nyppyiset.

Tällainen nypynpoistaja maksaa noin 7-8 euroa ja se maksaa itsensä takaisin ihan hetkessä! Yllä olevassa kuvassa on oikea haarus käsitelty ja vasen käsittelemättä. Seuraavassa on molemmat käsitelty.


Ei paljon uusille byysille häviä! 😂 Tuolla suristimella voi rähäyttää myös painatuksien yli ihan huoletta.


Lataan alle vielä lyhyen videon siitä, miten se toimii (tekstin jälkeen viimeisenä). Tehoaa erittäin hyvin isompaan nyppyyn, mitä esim collegekankaaseen syntyy. Käsittelin tällä myös mm yhden Reiman haalarin sisävuoren sekä Popin windfleecen hatun ja totesin tehoavan hyvin eri materiaaleihin. 

Myöhemmin jaan vinkin, miten pienen nukan saa pois esim vauvan bodeista ja sen avulla kankaan jälleen uuden näköseksi!

Instagramin puolelta löytyy kuvia tämän päivän ale- ja kirppislöydöistä. 🤩 Polarn O. Pyretin alesta löytyi aivan IHANIA metsäneläin kuoseja, ne ostin siis uutena -50% hintaan. Kirppikseltä mm Moomin, Blaa, me&i, Newbie. Yhteensä maksoivat 14 euroa. Instassa on myös kuva Kånkenista, jonka löysin myös kirpparilta. Aivan käyttämätön ja 8e.

Tässä lupaamani video:




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

35+2 äitiyslomalainen!

Jumalattomat liitoskivut veivät minut aivan toimintakyvyttömäksi kolmisen viikkoa sitten. En voinut seistä, en kävellä enkä lopulta edes ist...