Hae tästä blogista

tiistai 16. helmikuuta 2021

Sählägeeni ja Aku Ankan onni

Voi apua. Jos minun korvien välini analysointi sujuu yhtä hyvin, kun tämä reissu tähän asti, olen tuhoon tuomittu. 😂

Lähdin ajelemaan Helsinkiin, sillä aamulla on täällä se yksilöarviointi työpaikkaa varten ja matkaa on kuitenkin ihan reilusti. Olin keskustassa viiden jälkeen, hotellille noin 7km matkaa. Eipä siinä, mukavastihan se matka oli Suomipop-hittejä lauleskellen mennyt siihen saakka. Kunnes gps päätti seota. 

Apua. Gps huutaa "käänny oikealle.....käänny vasemmalle..määritetään uudelleen..." kiljahdellen välillä ihan käsittämättömiä kadunnimiä, joita ei näy lähimaillakaan! 

Ajelin keskustan iltapäiväruuhkassa aivan minne sattuu, koska minullahan on juuri niin hyvät suunnistustaidot, että eksyn jo matkalla etupihalta takapihalle. 😂 Päätin ajaa vain eteenpäin, kunnes keksin paremman suunnitelman.

Noh. Aikani panikoitua ja pitkin poikin pääkaupungin keskustaa häröilleenä, gepsi honasi, että ahaaaaa, siellähän sinä olet ja paikansi minut jonnekin päin Kalliota. Sieltä tuo sitten ohjasi minut jo hikottelematta hotellille.

Päätin, etten yritä ajaa täällä enää yhtään minnekään. Pidän auton visusti hotellin parkkihallissa, maksan siitä verta ja kyyneliä ja kävelen. 😂

Tänne päästyä oli jo aivan KILJUVA nälkä. Vastaanotto Radisson Blu Seasidessa oli kohtelias ja ystävällinen. Sain avaimen ja huoneenikin on oikein mukava. Siistin itseni ja lähdin kohti Bistro Goutua. Pakko saada pihviä... 

Ravintolakin oli hyvin viihtyisä. Ihmisiä ei juurikaan ollut, minun lisäkseni syömässä oli yksi seurue. Pöydät olivat kauniit ja yksinkertaiset.


Tilasin pippuripihvin ja perunoiden tilalle kasviksia. Sain kuusi jättikokoista perunaa ja sen 150g pihvin. Voi räkä... ja aivan KAMALA nälkä. Mutta koska raskausdiabetes, en oikein kamalasti voi perunaa syödä. 

Kävin sanomassa tarjoilijalle. Hänen reaktionsa oli jopa hiukan närkästynyt. Kysyi, että kelpaako, jos tuo kasvikset erikseen ja söisin muuten annoksen. Koska nälkä, sanoin, että sopii. Tarjoilija kävi myöhemmin, että pari minuuttia vielä. Totesin, että varmaan turhaa:puolet pihvistä on syöty ja jos odotan, se on kylmä ennen kun lisukkeet saapuvat. Tarjoilija sanoi, että ne nyt kuitenkin on tulossa. 

Täytyy tunnustaa, että ei ollut 40e arvoinen päivällinen. Oli se ihan hyvää, mutta jäi nälkä eikä palvelu mielestäni oikein vastannut odotuksia, kun söi kuitenkin 4 tähden hotellin ravintolassa. 

Söin ylläolevan annoksen, join kivennäisvettä ja jälkiruuaksi tavallisen kahvin. Loppulasku oli 41e ja sentit päälle. Siihen nähden, että olen edelleen nälkäinen, sanoisin, että yöpykää ihmeessä täällä, mutta ruokailkaa muualla. 😅

Nyt kaivan minibaariin tullessa sullomani reissumiehen esiin, syön itseni kylläiseksi ja painan pään tyynyyn. Huomenna kaivellaan korvien välejä! 😄

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

35+2 äitiyslomalainen!

Jumalattomat liitoskivut veivät minut aivan toimintakyvyttömäksi kolmisen viikkoa sitten. En voinut seistä, en kävellä enkä lopulta edes ist...