Hae tästä blogista

sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Edullista matkailua ja arjen luksusta

Kävimme viime viikolla perheen kanssa pienellä kotimaan reissulla Holiday Club Saimaalla. Olimme saaneet 600e lahjakortin häälahjaksi ja päätimme, että se saa luvan riittää meidän kevään perhereissuumme. 

Varasimme matkan viikolle ja anoin lapsille 2 vapaapäivää koulusta, kahdesta syystä. Korona ja hinta. Ihmisiä ei ollut nimeksikään keskellä viikkoa, joten turvavälit toteutuivat paremmin kuin hyvin. Nyt kun ei ole itärajallakaan matkailua, kylpylä oli hyvinkin autio. Toinen syy, eli hinta, näytteli myös 5 hengen matkassa suurta osaa. Otimme 3 makuuhuoneen Villas-asunnon, jossa oli kaksi vessaa, kaksi suihkua, sauna, pukuhuone, täysin varusteltu keittiö ja iso olohuone.


Kaksi yötä tässä noin 80 neliön (hyvin laadukkaassa) asunnossa maksoi 375e. Jokainen sai siis nukkua sängyssä eikä kenenkään tarvinnut koisia kiikkerällä pull-out sohvalla. 😁 Me saimme mieheni kanssa oman makuuhuoneen, vanhin tytär oman ja nuoremmat jakoivat yhden makuuhuoneen. Lisäksi otimme kaikille hotellilta aamupalan sekä rajattoman kylpylän käytön. Aamupalat olisi toki voinut tehdä asunnollakin, mutta hei. Hotellin aamupala. Onhan se nyt vaan jotain. 😅 Tässä kohtaa päästiin summaan 516e. Budjettia oli siis 84e jäljellä. 
Päätimme ottaa lisäksi lounasbuffetin seuraavalle päivälle ja muuten laittaa ruuat huoneistossa. Eli tulopäivän ja seuraavan päivällinen sekä iltapalat ja välipalat. Meillä oli italianpadan ainekset, pizzoja, nugetteja, minulle keittoa, leipiä ja leivänpäällisiä, muutama juusto-kinkku croisant, maitoa, kahvia, jugurttia ja limpparia sekä lapsille sipsejä ja nameja. Lidlistä ostokset mukaan, mitkä olisi siis pitänyt tehdä muutenkin. 

Kylpylässä pulikoimme tulopäivän illan ja seuraavan päivän sen aukioloaikana ja kylpylän baarissa kävimme kahdesti ostamassa juotavia. 

Lounasbuffan hinta oli kaikille meille yhteensä 63 euroa, ja senkin sai maksaa lahjakortilla. Eli 516+16= 579e. Lähtiessä kävin respassa maksamassa huonelaskuun ostetut kylpyläjuomat ja käytin siinä lopun lahjakortin, 21e. Maksettavaa jäi 9,50e. Eli aika tarkoille meni. 😄

Lapsilla oli aivan mielettömän hauskaa, he olisivat mielellään jääneet koko loppuviikoksi. Minä ja mieheni olimme oikein tyytyväisiä, kun pääsi omaan sänkyyn nukkumaan. 😂

Voin lämpimästi suositella tätä matkakohteena ja Villas-asuntoja majoitukseen! Olen lasten ollessa pieniä vienyt heitä tänne Angry Birds-puistoon ja kylpylään, silloin yövyimme hotellihuoneessa ja siihen verrattuna tämä Villas-asunto oli kyllä paljon miellyttävämpi kokemus tällä ryhmäkoolla! 

Koronan vuoksi jätimme nyt vihaiset linnut puistoineen väliin, mutta vinkkinä, että Holiday Clubille käy esim Smartum liikuntasetelit, joilla voi maksaa aikuisen omaa puistoilua ja aktiviteetteja! Jos siis on liikuntaseteleitä lojumassa, voi niitä tuhlata myös Holiday Clubissa. 

Todella kaunis paikka, mukava kylpylä ja hyvin lapsiystävällinen. Olen käynyt nyt teini-ikäisten sekä taaperoiden kanssa ja tykkäsin. Ja eritoten nyt, kun ollaan pitkään vain oltu kotona, oli IHANA viedä lapsia reissuun ja nauttia itsekin. ❤



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

35+2 äitiyslomalainen!

Jumalattomat liitoskivut veivät minut aivan toimintakyvyttömäksi kolmisen viikkoa sitten. En voinut seistä, en kävellä enkä lopulta edes ist...