Hae tästä blogista

sunnuntai 28. helmikuuta 2021

Eräjormailemassa

Meillä alkoi talviloma. Kävimme jo aiemmin siellä kylpylässä, joten emme tee nyt mitään sen suurempaa. Ei sillä, ei tämä koronatilanne nyt anna myötenkään tehdä oikein mitään saati matkustaa mihinkään. 

Tuumailin, että mitähän kivaa talvitekemistä porukalla keksittäisi, niin päätin hinata tämän köörin laavulle makkaranpaistoon! Ekat reaktiot oli lapsilta, et onks IHAN pakko? Siis johkuu keskelle metsää eräjormailee? 😂 Olin vaan, että joojoo, makkarat, polttopuut ja pillimehut matkaan ja holihopsan, bussiin lastaudu! 

Noh, ajeltiin perille, aurinko paistoi ja keli oli kuin morsian! Vanhimmalla oli kaveri mukana ja he kun lastautuivat ulos autosta, niin ensin hiukan höröilivät auton ympärillä, et mitä täällä oikein pitäisi niinku tehdä..

Sitten nuo lähtivät ensin tutkimaan metsää. Takaisin tullessa annoin lapion ja he kaivoivat lumiluolaa. Välillä leikkivät pikkubussin paksissa ja makkaroiden jälkeen aloitin lumisodan, että saadaan maggarat sulateltua. 😅 Parin tunnin päästä lähdimme kotia kohti ja alun epäluuloisuudesta huolimatta kaikilla oli ollut niin kivaa, että poikapuolikin hihkui haluavansa tänne huomennakin! 😂





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

35+2 äitiyslomalainen!

Jumalattomat liitoskivut veivät minut aivan toimintakyvyttömäksi kolmisen viikkoa sitten. En voinut seistä, en kävellä enkä lopulta edes ist...